Neviešas, naudojama susisiekimui

Neviešas, naudojama susisiekimui

  • Sveiki, norėjau padėkoti už nuostabų aptarnavimą ir kokybiškas prekes.

    Rasuolė, Alytus
  • Internetu pirkome ciuzini vaikui ir neperslampancia paklode. Labai kokybiski gaminiai. Ciuzinys tikrai patogus, gaila, kad sau nusipirkome anksciau, nei radome Maiza. Butume daug sutaupe. O del paklodes, labai maloniai nustebino, kad gulint neprakaituoja oda, turejome kito gamintojo, taciau po miego nubusdavome susile ir suprakaitave. Labai malonus, issamus aptarnavimas, bei greitas pristatymas. Esame patenkinti, rekomenduoju.

    Milda, Panevėžys
  • Įsigijau dvi pagalves, tad klasikinė plius man labai patiko. Patiko ir mano dukrytei, tad nusprendžiau išbandyti vaikišką pagalve ir nusipirkti dar vieną klasikinę plius. Taip pat pirkau vyrui ortopedinę paaukštintą. Jam regis patiko, man asmeniškai truputį per kieta ir per aukšta.

    Liudmila, Vilnius
  • Labai džiaugiamės įsigiję antčiužinį \"3+3\", pagaliau miegame saldžiai ir patogiai :)

    Gintaras, Anykščiai
  • Maizos pagalvė - pati geriausia pagalvė kokią tik esu kada nors bandžiusi. Labai džiaugiuosi ir dabar jau neįsivaizduoju miego be jos. Ačiū labai !! P.s. tikrai rekomenduoju visiems !

    Ilona, Alytus
  • Sveiki, norėjau pasakyti - AČIŪ JŪS NEREALŪS! Visi daiktai, kuriuos gavau tikrai kokybiški ir kaina gana mažoka, lyginant su kokybe. Linkiu Jums plėstis, kad kuo daugiau gyventojų galėtų džiaugtis Jūsų jaukiais ir labiai patogiais daiktais. Aš būtinai dar pas jus grįšiu, plius rekomenduosiu savo aplinkos žmonėms.. Sėkmės ir IKI :)

    Živilė, Vilnius
  • Sveiki, gavau dovanu Maiza pagalvę. Pradžioje galvojau kad ji man per maža. Bet pabandžiau ir supratau, jog tai labai patogi leidžianti gerai išsimiegoti pagalvė. Ji lig tai prisitaiko prie galvos ir galima paimti į kelionę nes neužima daug vietos. Tikrai rekomenduoju išbandyti, verta.

    Miroslaw, Alytus
  • Be galo džiaugiamės puikiai mūsų poreikius atitikusį Maizos gaminiu - čiužiniu. Sklandus ir greitas aptarnavimas. Puikus kokybės ir kainos santykis. Tikrai rekomenduoju! :)

    Toma, Vilnius
  • Gulėjom ant lateksinių čiužinių, bet rytais labai skaudėdavo nugarą. Nutarėm visus čiužinius pasikeisti į viskoelastinius. Geriausią kokybės ir kainos santykį radom pas gamintoją "MAIZA" . Sužinojom. kad juos gamina Lietuvoje iš lietuviškų žaliavų, kas labai maloniai nustebino. Ant šių čiužinių jau gulime daugiau nei keli metai, labai džiaugiamės, niekada nieko neskauda, nes stuburas pats prisitaiko kaip jam patogu. Veliau pasikeitėm ir visas pagalves. Dabar net važiuodami į kelionę visada pasiimame šias pagalves, o pas mus permiegoję svečiai vis klausia, kur gavote tokius patogius čiužinius ir pagalves.

    Marija, Alytus
  • Kai isvaziuoju atostogauti suprantu, kad mano lova pati smagiausia, nes guliu ant gero ciuzinio ir labai patogios pagalves.Nuo siol pagalve visur veziosiuosi kartu, nes ant kitu jauciu diskonforta. Aciu uz smagu miega :-) Gyvuokit ilgai ir laimingai.

    Romualda, Kaunas
  • Šiltas ir malonus aptarnavimas, gamybos, pristatymo terminai pranoko mano lūkesčius ir užsakytus čiužinius gavau anksčiau nei tikėjausi, o čiužinių kokybė labai aukšto lygio ir miegas tampa nepertraukiamai ilgas ir ramus....Ačiū MaiZa

    Darius, Kaunas
  • Ačiū Maizai už mano gerą miegą :) nors įsigijus viskoelastinį čiužinį kas rytą vėluoju į darbą, nes sunku atsikelti iš tokio patogaus guolio :) vis tiek labai džiausiuosi šiuo pirkiniu. Gavau individualių patarimų, kokio minkštumo čiužinio reikia, yra galimybė pasibandyti, puikiai pataikėme su pasirinkimu. Prekę gavome greitai ir už prieinamą kainą, visiems rekomenduoju!

    Justina, Vilnius

Susisiekite su mumis

Patarsime ir pakonsultuosime, kuris gaminys labiausiai atitiktų Jūsų poreikius,

suteiksime visą dominančią informaciją apie produkciją ir pristatymo/atsiėmimo būdus