Neviešas, naudojama susisiekimui

Neviešas, naudojama susisiekimui

  • Čiužinį ilgai rinkau parduotuvėje, išbandžiau tiesiog parduotuvėje, kelis kartus buvau užvažiavęs. Apie metus galvojau. Pasirinkau 20 cm vidutinio kietumo Grynuolį. Miegoti patinka, išsimiegu gerai. Vienas trukumas yra, parduotuvėje čiužiniai jau išsivėdinę, kvapų neskleidžia. Naujas atvežtas namo smirda, po savaitės kvepia.

    Aleksandr, Visaginas
  • Labai dėkingi už kokybę, operatyvumą, paslaugumą, gerą kainą ir pagalbą renkantis čiužinį. "Grynuolis" pateisino lūkesčius.

    Irmina, Šilalės r. sav.
  •  Puikus kainos ir kokybės santykis, tikrai nepriekaištingas aptarnavimas. Čiužinys iš pradžių nustebino, tikėjausi kitokio minkštumo. Jį įvardinčiau ne kaip minkštą, o kaip labai elastingą, maksimaliai prisitaikantį prie kūno. Jo paprasčiausiai nejauti, miegant jautiesi lyg nesvarumo būsenoje, niekur nespaudžia, patogu miegoti visose padėtyse. Ačiū!

    Audronė Mackevičienė, Ukmergė
  • Ačiū už operatyvumą, bendradarbiavimą! Sakėmės čiužinuką LĖLIUKAS, reikėjo nestandartinių matmenų, kuriuos labai greitai įgyvendinote ir pristatėte, ačiū! Sėkmės prekyboje :))

    Šarūnė, Šilutė
  • Esame labai patenkinti čiužiniu OPTIMISTAS. Patogus guleti ir labai gražiai ir kokybiskai atrodantis čiužinys. Netgi nestandartinio ciuzinio užsakymą įvygdo labai greitai. Smagu, kad lietuviški čiužiniai tokios aukštos kokybės. Visiems rekomenduoju!!! O MaiZai linkiu sėkmės!!!

    Jurate, UK
  • Turim 2 vaikiškus čiužinukus - puikiai tinka, privalumas nuimamas, skalbiamas užvalkalas. Taip pat neseniai įsigijome čiužinį pagal savo poreikius, suderinom naują užvalkalo vietoj senesnio tipo - aptarnavimas puikus! Ačiū ir sėklmės :)

    Vilma, Vilnius
  • Įsigijau čiužinį \"Realistas\", jis puikus - patogus ir kokybiškas, aptarnavimas ir pristatymas greitas ir malonus. Rekomenduosiu Jus draugams :)

    Ana, Vilnius
  • Kaip visada viskas puikiai!

    Loreta, Vilnius
  • Esame labai patenkinti Maizos produktais, dėkoju kolektyvui už savo srities išmanymą bei operatyvumą. Išgirdo, išklausė, suprato ir pasiūlė. Šaunuoliai!

    Ervinas, Kaunas
  • Sveiki. Noriu pasidžiaugti Maizos čiužiniu Grynuolis - jau turim jį kelis mėnesius ir esam labai patenkinti. Apskritai, net nekalbant apie puikų čiužinuko kokybės ir kainos santykį, maloniai nustebino draugiškas aptarnavimas, greitas bei savalaikis pristatymas ir netgi pridėta maža dovanėlė. Kitą kartą pirksime čiužinį tik iš čia. Ačiū!

    Vita, Vilnius
  • Sveiki. Esu labai patenkinta jūsų "Sveikuolių" čiuziniais ir džiaugiuosi kad tai lietuvių gamybos. Puikus ir greitas aptarnavimas. Visada rekomenduočiau draugam. Geros jums kloties :)

    Eglė, Vilnius
  • Jau pusmetį miegame ant čiužinio \"Grynuolis\". Kokybe esame labai patenkinti, kaip ir norėjome, čiužinys vidutinio kietumo, judesių šalia miegančiam asmeniui neperduoda. Kaina nedidelė, miegas lyg ant debesų. Žodžiu, vieni +

    Ernesta, Kėdainiai

Susisiekite su mumis

Patarsime ir pakonsultuosime, kuris gaminys labiausiai atitiktų Jūsų poreikius,

suteiksime visą dominančią informaciją apie produkciją ir pristatymo/atsiėmimo būdus