Neviešas, naudojama susisiekimui

Neviešas, naudojama susisiekimui

  • Pasirinkau 20 cm storio čiužinį "Minkštuolis" ir esu vis labiau patenkinta. Iš pradžių, užsisakydama, tikėjausi, kad jis bus minkštesnis, tai to laukiamo minštumo nepajutau. Po pirmų naktų buvo jausmas, kad nežinau koks jis - joks, jo tarsi nėra, nei minkštas, nei kietas. Dabar jau galiu įvertinti, kad kūnas ant jo jaučiasi komfortiškai, visi taškai patogiai remiasi, net miegant ant pilvo nėra nugaros laužimo jausmo, koks būdavo antankstesnio čiužinio. Aptarnavimas užsakant buvo maloniai dėmesingas, tad ačiū už viską :)

    Daiva, Kaunas
  • Fantastiškos pagalvės, lengvumas, kvepuoti net lengviau. Pirkau ir vaikui. Labai patenkinti. Išsimiegi labai gerai. Rekomenduoju tik geriems žmonėms:)

    Ignas, Vilnius
  • Esame labai patenkinti visais trimis čiužiniais, kuriuos įsigijome. Gaminiai pranoko lūkesčius. Aptarnavimas taip pat puikus ir šiltas. Visiems rekomenduojame. Didelis ačiū \"Maizai\"! :)

    Jovita, Alytus
  • Paprastai ir aiškiai - LIUX :)

    Vytautas, Panevėžys
  • Ačiū už puikią kokybę. Įsigijome čiužinius iš karto visai šeimai t.y. sau ( suaugusiems ), paaugliui (13m.) ir vaikui (4m.). Tikrai esame labai patenkinti. Taip pat ačiū už malonų bendravimą ir greitą pristatymą. Rekomenduojame visiems.

    Tomas, Kaunas
  • Ačiū. Naudoju du puikius Maiza čiužinius. Kokybė labai gera, čiužiniai patogūs. Labai dėkingas administratorei Aušrai už rūpestį sprendžiant pristatymo klausimus. Raimondas.

    Raimondas, Kaunas
  • Pirkau pagalvę, o gavau ne tik puikų, man tinkantį produktą, bet dar gi ir mielą dovanėlę, Džiaugiuosi, rekomenduoju.

    Greta, Vilnius
  • Antčiužinis tobulas. Senai buvo, kad visą naktį pramiegočiau neatsibudęs.

    Vaidas, Vilnius
  • Pirkome 3+3 ančiužinį, labai geras čiužinuka. Aptarnavimas ir labai geras, čia ir administratorės nuopelnas, bendravome e.l paštu, padarė nuolaidėlę, patarė ir atsakė į visus klausimus, malačiai!

    Gintautas, Vilnius
  • Tikrai rekomenduočiau Maiza dėl geros kokybės gaminių, puikaus aptarnavimo, malonių šiltų direktorės Sigitos pasiūlymų ir patarimų. Aš pats užsisakiau 2 poras lovos patalynės, nestandartinio dydžio. Viską atsiuntė man į Londoną, atvažiavo sklandžiai. Ateity planuoju iš Maizos užsisakyti, greičiausiai tai bus čiužinys. Na ką, linkiu ilgų ir pelningų metų Maizai. Kaip sako Anglai, you the Best. Nuoširdžiai iš Londono Vaidas.

    Vaidas, Londonas
  • Pirkome nestandartinių matmenų paklodes su gumomis. Likau sužavėtas aptarnavimu tiek užsakymo metu, tiek tariantis dėl gaminio atsiėmimo. Pagaminta buvo taip, kaip reikėjo ir tam laikui, kada sutarėm. Atsiimant dar gavome dovanėlę. Gaminio kokybe taip pat labai patenkinti. Tikrai galiu rekomenduoti pirkti maiza.lt gaminius.

    Julius, Vilnius
  • Esam labai patenkinti Maiza čiužinio kokybe. Neseniai nusipirkom 3-čią ciuzinį☺ Pagalves irgi visai neblogos. Labai mandagus aptarnavimas ir greitas pristatymas. Turejome problemų tik su kurjeriu. Buvau viena namie ir to čiužinio viena ištraukti ir panešti nagalėčiau. Paprašiau kad atvežtų kitu laiku arba kitą dieną, kai bus vyras. Man atsake, kad tai mano problema ir kad pati neščiau čiuziniį namo, kitaip paliks jį lauke.

    Viktorija, Vilnius

Susisiekite su mumis

Patarsime ir pakonsultuosime, kuris gaminys labiausiai atitiktų Jūsų poreikius,

suteiksime visą dominančią informaciją apie produkciją ir pristatymo/atsiėmimo būdus