Neviešas, naudojama susisiekimui

Neviešas, naudojama susisiekimui

  • Kai blogai miegi naktį - problema, kai gerai - pasaka. Už šią pasaką dėkinga Maiza vidutinio kietumo čiužiniui ir klasikinei pagalvei. Esu dėkinga ir visam Maiza kolektyvui už mandagų aptarnavimą, malonų bendravimą ir operatyvumą. O, ir prekės kaina gera, lyginant su panašios kokybės gaminiais rinkoje.

    Rita, Vilnius
  • Įsigijom puikų čiužinį! Idealiai prisitaiko prie kūno, o tai itin padėjo išsimiegot paskutiniais nėštumo mėnesiais\r\n Kitas privalumas - nesijaučia kito žmogaus judėsių net kai tenka keltis iš lovos. Niekada anksčiau negalvodavom apie čiužinius kol nepabandėm ir nesupratom koks tai didelis skirtumas. Aptarnavimas, konsultavimas, pristatymas - viskas nepriekaištinga ir malonu. Dėkui! Nuoširdžiai rekomenduoju.

    Klementina, Alytus
  • Įsigijau, naujovišką 3-jų sluoksnių čiužinį, kuris puikiai prisitaiko prie kūno linijų yra labai komfortiškas. Yra tik vienas trūkumas, ryte nebesinori lipti iš lovos ;) pajuokavau :) kainos ir kokybės santykis puikus. Ačiū Maiza ;)

    Simona, Alytus
  • Esame labai dėkingi Maiza kolektyvui. Įsigijome vidutinio minkštumo čiužinį, iš tiesų naiviai tikėjome, kad nuo čiužinio gali priklausyti miego kokybė, tačiau dabar tikrai drąsiai galiu patvirtinti, kad skirtumas milžiniškas ir miego kokybė tikrai ženkliai pagerėjo. Ačiū Maizai už nuostabų gaminį, labai džiaugiamės pirkiniu ir pasirinkimu :)

    Modesta, Vilnius
  • Laba diena, Įsigijome du viskoelastinius antčiužinius ir čiužinį naujagimiui, esame labai patenkinti. Aptarnavimas puikus.

    Ieva, Vilnius
  • Sveiki. Esam labai patenkinti čiužinuku savo naujagimiui: nei per kietas, nei per minkštas. Pati dabar svajoju apie tokį :) Nesukėlė jokių alergijų, vaikutis nesuprakaituoja. Labai ačiū už konsultacijas ir greitą pristatymą. Kaina atitinka kokybę!

    Sandra, Vilnius
  • Įsigijome čiužinuką vaikui, tačiau kol kas dar nepanaduojome. Del aptarnavimo, bei pristatymo - viskas greitai ir operatyviai. Labai ačiū už tai!

    Evaldas, Vilnius
  • Pirktas ciuzinys ir trumpai tariant dedamas riebus pliusas! Patiko viskas pradedant komunikavimu, uzsakymo derinimu ir pagaminimo trukme. Gamina visiskai ta ka tu nori.rnJau miegama ant ciuzinio metai, bet tas malonus jausmas apima kiekviena nakti miegant savo lovoje. Rekomenduoju.

    Tadas, Vilnius
  • Mano problema buvo - kieta lova. Isigijus minksta antciuzini miego kokybe kur kas pagerejo, problema issisprende ir nereikia investuoti i nauja lova :)

    Karolina, Vilnius
  • Įsigijus Maiza čiužinį labai gerai su vyru miegame, nors ir užsisakėme kietą, tačiau esame patenkinti. Dabar bet koks kitas čiužinys nemielas. Teko net visą mėnesį bandyti miegoti ant paprasto minkštesnio čiužinio ir visą laiką atrodydavo, kad kažkas vis negerai. Ortopedinė pagalvė irgi labai puikus priedas, nes su ja daug patogiau pasiilsi galva. Aptarnavimas buvo puikus, čiužinį atvežė laiku, kaip žadėta. Kaina lyginant su kitais salonais irgi konkurencinga, nes panašios kokybės ir medžiagų čiužiniai kitur buvo brangesni. Pirkim prekę lietuvišką;)

    Egle, Vilnius
  • Užsisakėme 2,5 metų vaikui nestandartinių matmenų čiužinuką. Jį mums pagamino greitai ir kokybiškai, renkantis pakonsultavo dėl medžiagų ir jų privalumų ir trūkumų. Labai maloniai aptarnavo. Rekomenduojame!

    Jolanta, Vilnius
  • Čiužinys puikus - puikiai išsimiegame. Aptarnavo malonūs žmonės, pirkimo procesas internetu skaidrus ir informatyvus.

    Gintaras, Vilnius

Susisiekite su mumis

Patarsime ir pakonsultuosime, kuris gaminys labiausiai atitiktų Jūsų poreikius,

suteiksime visą dominančią informaciją apie produkciją ir pristatymo/atsiėmimo būdus