Neviešas, naudojama susisiekimui

Neviešas, naudojama susisiekimui

  • Kreipemės tris kartus į Maizą ir nei karto nenusivylėm. Čiužiniai puikiai atitiko ir pateisino visus lūkesčius. Puikūs produktai, mandagus ir greitas aptarnavimas! Dėkui dar kartą.

    Diana, Vilnius
  • Maiza atradau tiesiog goooglindama ir esu tuo patenkinta. Nutariau ismeginti del to, kad Lietuvos gamintojas. Anticiuzinis bei neperslampamos paklodes vaiko ciuzinukui puikios kokybes, aptarnavimas buvo labai lankstus (be problemu ir prekes pakeitimas ivyko). Pristatymas laiku. Kaina ir protinga atsizvelgiant i kokybe. Dziugu, kad atradau Maiza, dabar jau laukiu pagal mano ismatavimus paklodziu pasiuvimo.

    Loreta, Vilnius
  • Pirkau patalynę \"Žydėjimas\". Kokybė tenkina, išskalbus pora kartų nepasikeitė, lengvai lyginama. Manau, geras kainos ir kokybės atitikimas. Aptarnavimas greitas ir malonus. Ačiū.

    Rūta, Vilnius
  • labai geras

    saulius, kaunas
  • Esame labai patenkinti Maizos čiužiniu ir dabartinio miego kokybe. Ačiū ir rekomenduoju :)

    Dovilė, Vilnius
  • Užsisakinėjome nestandartinį čiužinuką vaikui. Išsirinkome čiužinį „ VAIKUTIS” jis labai minkštas ir patogus, pagamino labai greitai ir tikrai sumokėjome mažai. Rekomenduoju, tikrai nenusivilsite.

    Jolita, Tauragė
  • Prieš keleta mėnesių pirkau Maizoj 2 antčiužinius. Pasiūlė geriausia kainos ir kokybės skirtumą. Tikrai geros kokybės ir išvaizdos čiužinukai. Taip pat ganetinai greitai pagaminti. Vienas tų antčiužinių buvo kitoks nei visi, su nukirstu pusapvaliu vienu kampu, skirtas minkštam kampui, tad jo išmatavimai ir kampas identiškai tiko minkštam kampui. Tikrai džiaugiuosi, kad pasirinkau Lietuvišką gamintoją Maiza ;)

    Gediminas, Vilnius
  • Pasidalinsiu savo patirtimi :) Ieškojau nestandartinio išmatavimo čiužinio gaminamai lovai, važinėjau po ekspozicijas ir skambinėjau internete nurodytais kontaktiniais telefonais, įprasta procedūra. Kas yra su tuo susidūrę, greičiausiai pritars man, kad dauguma gamintojų už \"nestandartą\" pasiima papildomai ir labai nemažai, nes pasirinkimo ne taip ir daug, arba reikia laukti mėnesių mėnesius. Apie \"Maiza\" išvis nebuvau nieko girdėjus, tiesiog pamačiau logotipą ant automobilio šono ir susidomėjau, nes lietuvių gamybą, visdėlto savus palaikyti reikia :). Paskambinus į \"Maiza\" iškart nusprendžiau rinktis juos - darbuotoja pasiūlė visus įmanomus variantus būtent mano situacijai, perskambino patikslino kelis įmanomus minkštumus, sudėtis ir kainas, o čiužinys atvyko dar anksčiau nei žadėta. Kadangi miegu ant jo jau porą mėnesių, drąsiai rekomenduočiau Maiza bet kam, kas ieško kokybiško čiužinio ne už kosminę kainą. Pati rinkdamasi skaičiau visus komentarus baldų ir čiužinių gamintojų puslapiuose, tikiuosi kažkam padės ir maniškis :).

    Egle, Vilnius
  • Čiužinys (pats minkščiausias) puikus, prieš tai turėjau Dormeo, nėra ka lyginti.

    Laurynas, Vilnius
  • Čiužinys \"sveikuolis\" - puikus! Patogus, esu labai patenkinta šiuo pirkiniu. Taip pat ir maloniu bendravimu bei greitu pristatymu. Rekomenduosiu pažįstamiems.

    Monika, Vilnius
  • Čiužinys "SVEIKUOLIS" puikus, kietumas - pats tas. Nors pirmas 3 naktis jaučiausi, lyg sulaužyta... Bet labai greitai "prilipo" prie kuno...Puikus gaminys, puiki kokybė, geras kokybės ir kainos santykis.

    Vyte, Vilnius
  • Pirkome vaikišlą čiužinuką ir paklodę. Viskuo labai patenkinti.

    Audrone, Taurage

Susisiekite su mumis

Patarsime ir pakonsultuosime, kuris gaminys labiausiai atitiktų Jūsų poreikius,

suteiksime visą dominančią informaciją apie produkciją ir pristatymo/atsiėmimo būdus