Neviešas, naudojama susisiekimui

Neviešas, naudojama susisiekimui

  • Labai džiaugiuosi naujuoju Maizos čiužiniu. Komfortiškas miegas už labai gera kaina ! Rekomenduoju !! Ačiū labai !!

    Romas, Vilnius
  • Puiki kokybė už patrauklią kainą. Jau rekomendavome draugams :)

    Sandra, Klaipeda
  • Sveiki, užsisakėme čiužinį kuriuo esame patenkinti, tačiau turėjome nesklandumų su pristatymu. Čiužinį gavome po 3 savaičių kaip ir minėjo pardavėja, išsiklausinėjus apie pristatyma buvo pasakyta, kad prekę pristatys mums patogiu laiku kadangi dirbame, tai turėjo būti nuo 17valandos darbo dieną, negana to, jog susisiekęs vairuotas pareiškė galintis prekę pristatyti iki 15 valandos, to pasekoje turėjo žmogus atsiprašyti iš darbo, bet ir gavus siuntą vairuotojas pareiškė, jog jis siuntą pristatė ir ne jo darbas užnešti ją iki trečio daugiabučio aukšto, norėjo čiužinio užnešimą palikti vienai moteriai, bet sukandęs dantis ir įsižeidęs padėjo jį užnešti. Nors ir gavome atsiprašymo dovanėle, bet prekės pristatymu likome labai nepatenkinti, nei pardavėjas nei vadybininkas neinformavo, jog prekes jie tik atveža, o nusinešti reikia patiems. Reiškias turite kur tobulėti!

    MAIZA atsakymas:

    Dėkojame, kad nenumojate ranka ir mus informuojate. Mes netoleruojame tokio gaminių pristatymo. Kadangi vežimo paslaugas atlieka kita kompanija, tik iš Jūsų, klientų, galime sužinoti apie nesklandumus bei priimti sprendimus užtikrinančius kokybišką bei malonų pristatymą.
    Dar kartą atsiprašome už nepatogumus. Priimti sprendimai neleis kartotis tokioms situacijoms.

    Mes nuoširdžiai linkime, gero miego ant MAIZA čiužinio.

    Maiza komanda

    Mindaugas, Kaunas
  • viskas ok , dziugu kad vietoi dormeo pasirinkome LT GAMINTOJUS , siaip viskas ok kokybe patenkinti :)

    Vytautas, Panevezys
  • Nuostabus ciuziniai bei pagalves uz labai gera kaina. Tikri profesionalai, pataria ir padeda issirinkti.

    Kestutis, Kaunas
  • Jau virš mėnesio miegam ant naujo čiužinio ir esame be galo patenkinti. Labiausiai nustebino pristatymo terminai, gavome savo čiužinį nepraėjus net 2 savaitėms nuo užsakymo! :) Ačiū ir sėkmes tolimesniuose darbuose!

    Ana, Kaunas
  • Dekojame, kad pateisinote musu lukescius!!! Malonus bendravimas, greitas pristatymas, puiki kokybe

    Dovile, Vilnius
  • Ačiū už operatyvumą bei toleranciją pirkėjui. UAB Maiza darbuotojai tikrai atsižvelgia į pirkėjo poreikius ir pasiūlo optimaliausią variantą. Gaminių kokybė yra tikrai gera, niekuo nenusileidžia žinomiems prekės ženklams. Smagu, kai įsigyjant gaminį gali pasikliauti profesionalais ;)

    Asta, Alytus
  • Dėkoju už operatyvumą. Prekę mes pasiėmėme iškart kitą dieną po užsakymo. Vaikišku čiužinuku ir aptarnavimo kokybe esu labai patenkinta. Taip pat bonusas už malonų bendravimą ;-) sėkmės ir gerų rezultatų Jūsų veikloje.

    Laura, Vilnius
  • Dėkojame už vaikišką čiuzinuką,pagamintą pagal mūsų išmatavimus. Mūsų priešmokyklinukas gerai išsimiega ir patenkintas savo lova bei čiužiniu...Geros kloties jums. Liukrecija ir Sigitas

    Liukrecija, Vilnius
  • AŠ,KAIP IR DAUGELIS MAIZOS KLIENTŲ, LABAI PATENKINTA JŲ PRODUKCIJA. ĮSIGIJAU VISKOELASTINĮ ANTČIUŽINĮ IR ATSAKINGAI PAREIŠKIU - JIS TIKRAI NENUSILEIDŽIA KASDIEN PER TELEVIZIJĄ REKLAMUOJAMIEMS, O KAINA ŽENKLIAI MAŽESNĖ. MAŽA TO JIE NESISTENGIA ĮBRUKTI BRANGIAUSIO O PARENKĄ GERIAUSIĄ VARIANTĄ IR PRITAIKO NUOLAIDAS. DĖKINGA UŽ KOKYBIŠKĄ GAMINĮ, BEI MALONŲ APTARNAVIMĄ.

    LINA, KELMĖ
  • Iš Maizos įsigyjome vaikui čiužinuką bei pagalvę. Viskas atitiko lukesčius, pagalve bei čiužinys butent toks kokio norejome (čiužinį gaminome pagal savo išmatavimus). Dar užsakėm ir patalinės komplektus. Tai dabar miegame visi kaip karaliai :) Jauku miela, gražu bei kokybiška. Ačiū Maiza, jei tik reiks kreipsiuos pas Jus :)

    Julija, Vilnius

Susisiekite su mumis

Patarsime ir pakonsultuosime, kuris gaminys labiausiai atitiktų Jūsų poreikius,

suteiksime visą dominančią informaciją apie produkciją ir pristatymo/atsiėmimo būdus